Monday, November 15, 2010

Εισαγωγικές σημειώσεις για τα HHS

Τα πολυαγαπημένα μας HHS ξεκινούν σιγά-σιγά και θα πρέπει να σας ενημερώσουμε για τις χαρακτηριστικές λεπτομέρειες που επρόκειτο να έχουν –μάλλον, δεν το ορκίζομαι.. Είναι απλές εφαρμογές για να έχουν τα κείμενα αυτά ένα συνδετικό κρίκο, και να μας δίνουν γεωχαρά, εμάς τους χαζό γεωφιλόσοφους!!

1ονFlickr

Η πασίγνωστη σελίδα στην οποία μπορούμε να  μοιραζόμαστε και να γεωτοποθετούμε τις εικόνες των HHS - πολύ βολικό καθότι ο φωτογράφος της παρέας τραβάει αβέρτα και είναι αδύνατο να τις βάζουμε όλες στα κείμενα μας…

2ονGeocrowd

Η εφαρμογή αυτή μας επιτρέπει στην χωροχρονική εξιστόρηση της μοναδικής μας διαδρομής. Πού, με ποια σειρά ,πότε  και πως πραγματοποιήθηκε αυτή η εξερεύνηση του προκείμενου HHS;;;; Ενσωματώνοντας στο ταξίδι μας την χρονολογική σειρά των δρώμενων, εικόνες, κείμενο και βίντεο μπορεί να αποτελέσει για εσάς ένας αξιολύπητος οδηγός στην δική σας εξερεύνηση του συγκεκριμένου HHS!!! Χάο κουλ ιζ δατ ;;;;;;;;;;

Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να πατήσετε ένα Link  τύπου ‘Δείξε μου επιτέλους αυτή την χωροχρονική εξιστόρηση’, να συνδεθείτε με τον Google ή Facebook λογαριασμό σας στο Georowd και να περιηγηθείτε στις διαδρομές μας.

3ον : Χάρτης Ορατότητας

Επειδή έχω βαρεθεί να ακούω από τους διπλανούς μου : ‘Ποιος είναι αυτός ο δρόμος εκεί κάτω; Όχι ρε δεν είναι αυτός, είναι ο άλλος’ κτλ.. Ο χάρτης ορατότητας θα σου λύσει κάθε απορία για το τι βλέπεις από αυτό το ψηλό σημείο και θα είσαι πιο ήσυχος την επόμενη φορά που θα συναντηθούμε μοιραία!

Λοιπόν, αυτά τα φοβερά έχουμε βαλθεί να κάνουμε και αν δεν εξελιχθούν καταστροφικά, θα περάσουμε πολύ ωραία!!!

Τα λέμε σύντομα,

Υ.Γ : Παρακαλούμε την Miss Dora να επέμβει κατά την βούληση της σε αυτό το κείμενο για τροποποιήσεις ή επιπρόσθετες ιδέες.

1 comment:

  1. λοιπόν, και από χτες έχω ανακαλυψει το νούμερο τέσσερα...

    ReplyDelete